CADASPLAN SOLUTIONS
CADASPLAN SOLUTIONS este o societate care isi desfasoara activitatea in domeniul topografiei, geodeziei si cadastrului .
Beneficiind de un personal dinamic si cu o vasta experienta in domeniu, dar si de aparatura performanta si softuri de ultima generatie, societatea nostra s-a adaptat perfect cerintelor pietei actuale, oferind clientilor servicii de calitate la preturi avantoajoase si in termene rezonabile.
Totodata, echipa noastra de experti autorizati de catre ANCPI, se asigura ca lucrarile executate sunt in deplina concordanta cu legislatia in vigoare.
Cunostintele, experienta si resursele de care dispunem, ne ofera premisele necesare pentru a gasi intotdeauna cele mai bune solutii pentru clientii nostrii.
Activitatea noastra este ghidata de urmatoarele principii:
    -  executam orice
lucrare in termenul convenit cu beneficiarul;
    -  toti clientii nostri beneficiaza gratis de consultanta si recomandari specifice fiecarei solicitari;
   - la efectuarea lucrarilor, utilizam intotodeauna aparatura si softuri performante pentru a asigura o precizie maxima a masuratorilor
.
Nu in ultimul rand, in vederea asigurarii unei game cat mai variate  de  servicii, dar si pentru a facilita accesul clientilor la acestea, societatea noastra colaboreaza cu avocati, notari, birouri de proiectare, experti topo judiciari, agentii imoiliare, dar si cu alti colegi topografi.
Va invitam in continuare sa consultati  tipurile de lucrari ce le putem intocmi  pentru dumneavoastra.

Suceava, strada Stefan cel Mare, nr. 47, bl. A1, sc. C, ap. 4, tel. 0749048372
3d balastiera P200310_18.10 bloc DSC00630 apartamentare plan instanta OCPI-Model
realizare site web
promovare site web
traduceri autorizate Iasi
miere de albine